top of page

Het zonnetje aan huis

Wij hebben het zonnetje aan huis opgehangen!


Het zonnetje bij Vakantie in Wageningen
Ons zonnetje


Is tie niet mooi geworden? Dit zonnetje schijnt voortaan altijd voor jou om voor veel vrolijkheid in en rond ons vakantiehuis te zorgen. Natuurlijk zijn al onze gasten al het zonnetje in huis, maar dit zonnetje helpt om je echt thuis te voelen bij Vakantie in Wageningen. Want zeg nou zelf: als je op vakantie gaat voel je je vrolijk, nieuwsgierig en blij. Maar ook een beetje zenuwachtig, want je wil uitrusten en toch ook wat ondernemen. Hiervoor hebben wij allerlei mogelijkheden: heerlijke bedden, huiselijk 1e klas meubilair en onze prachtig aangelegde tuin met lounge-set om echt uit te rusten en onze eigen guest-app vol met fiets- en wandelroutes, bezienswaardigheden en nog véél meer om iets te gaan doen in de omgeving van Wageningen. Deze guest-app wordt je aangeboden als je bij Vakantie in Wageningen hebt geboekt.

Vraag gerust naar (ook andere) mogelijkheden via een Whatsappje, telefoontje of sms’je! Ons vakantiehuisje is erg populair: booking.com zegt bijvoorbeeld “u heeft geluk dat u kunt boeken, deze woning is bijna altijd verhuurd”.

Gelukkig voor jou is ons huisje tussen 27 november en 23 december as. nog beschikbaar, dus haal jouw zonnetje in deze decembermaand in Wageningen!
34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page